Žádné obyčejné taxi, ale výjimečná, moderní služba pro vás!

777 999 005

Zásady ochrany osobních údajů

Čtěte, jak nakládáme s vašimi údaji podle Obecného nařízení o ochraně osobních údajů (GDPR).


Kdo údaje sbírá

Vaše osobní údaje sbírá:

Petra Martínková
se sídlem Mahenova 14, 678 01 Blansko
IČO: 07890613

Kontaktní e-mail: info@boskovicetaxi.cz


Jaké údaje, proč a jak dlouho zpracováváme

Dotazy

Na základě budoucího plnění smlouvy zpracováváme vaše jméno a e-mail, abychom vám mohli zodpovědět vaše dotazy.

Údaje zpracováváme po dobu max. 5 let.

Objednávka

Z důvodu plnění smlouvy a zákonné povinnosti zpracováváme následující údaje: jméno, e-mail, telefon a vaši adresu, případně název firmy, IČO a DIČ, abychom mohli řádně vyřídit vaši objednávku a vystavit a archivovat daňové doklady.

Údaje zpracováváme po dobu max. 5 let, nebo po dobu, kterou nám ukládá zákon.


Kdo údaje zpracovává

Petra Martínková (IČO 07890613, se sídlem Mahenova 14, 678 01 Blansko) jako provozovatel webu.

Mgr. Martin Domes (IČO 71922105, se sídlem Babice nad Svitavou 410, 664 19 Babice nad Svitavou) jako správce webu.

Renata Khýrová (IČO 06901743, se sídlem Blansko, K. H. Máchy, PSČ 678 01) jako účetní.

Soubory cookie

Při procházení webových stránek měříme například, jak dlouho se na stránce zdržíte a ze které stránky přicházíte. Používání souborů cookie pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek vnímáme jako oprávněný zájem správce.

Používání souborů cookie můžete ve svém prohlížeči zakázat.


Na co máte právo

  • Dotázat se, jaké údaje zpracováváme, za jakým účelem, v jakém rozsahu, jak dlouho a kdo k nim má přístup.
  • Můžete požádat o opravu, nebo výmaz těchto údajů.

Kam se můžete obrátit

Pokud si myslíte, že vaše údaje zpracováváme v rozporu s příslušnými právními předpisy, kontaktujte nás.

Pokud nebudete s řešením vaší stížnosti spokojeni, můžete podat stížnost na Úřad pro ochranu osobních údajů.


Tyto Zásady ochrany osobních údajů jsou platné a účinné od 7.12.2020.

Sdílejte stránku na sociálních sítích